Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het koppel is zes jaar samen waarvan twee jaar verloofd.

‘Pitch Perfect’-acteur Adam Devine stapt in huwelijksbootje met actrice Chloe Bridges

Herlinde Matthys

Wedding bells in Hollywood, want Adam Devine (37) is getrouwd met zijn vriendin Chloe Bridges (29). De acteur en actrice wisselden na een twee jaar lange verloving hun jawoord uit in Mexico.

Adam Devine, die je kan kennen uit ‘Pitch Perfect’ en de hilarische serie ‘Modern Family’ vroeg zijn vriendin Chloe Bridges, die je op haar beurt kan kennen uit ‘Pretty Little Liars’ en ‘The Carrie Diaries’, zo’n twee jaar geleden ten huwelijk. Het duurde een poosje, dank u corona, voor ze effectief hun geloften konden uitwisselen, maar vorige week was het eindelijk zover.

Hartje op het strand

We kregen helaas nog geen foto’s van het feest zelf of de trouwjurk te zien op Instagram. Maar dit weekend plaatste Chloe wel een kiekje online van hun huwelijksreis in het prachtige Mexico. ‘We proberen uit te vinden of zonsondergangen met een man mooier zijn dan zonsondergangen met een verloofde’, aldus de actrice.

Daarbij poseert ze in een kleurrijke satijnen slipdress voor de ondergaande zon, tonen de tortelduifjes hun ringen en een hartje op het strand dat hoogstwaarschijnlijk deel uitmaakte van de ceremonie. We mogen binnenkort meer foto’s verwachten, want wanneer een vriendin in de comments aan Chloe zegt dat ze geduldig wacht op meer foto’s van de grote dag antwoordt de actrice: ‘Ik ook! Ik wacht op de goede exemplaren van de fotograaf.’

De twee zijn zes jaar samen. Ze leerden elkaar kennen toen ze beiden een rol hadden in de film ‘The Final Girls’ in 2015 en begonnen niet lang daarna te daten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '