Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Ze maakte dit fantastische nieuws bekend met een grappige Instagramfoto.

Mol Eline is zwanger van haar allereerste kindje

Herlinde Matthys

Eline Michiels (29), die de aartsmoeilijke, maar waanzinnig leuke taak kreeg om in 2017 de Mol te zijn in het gelijknamige programma, is in blijde verwachting van haar allereerste kindje. Ze maakte dit fantastische nieuws bekend met een grappige Instagramfoto.


In 2017 hield ze iedereen, maar vooral haar medekandidaten, voor de gek als meestersaboteur in ‘De Mol’. De laatste foto die Eline Michiels deelde op haar Instagrampagina is iets minder cryptisch. Ze ligt samen met haar vriend Steve in bed, met tussen hen hun hondje én een echo. Voor wie het nog niet onmiddellijk doorheeft, schept het onderschrift meer duidelijkheid: ‘Wij kiezen nu nog zelf wanneer we slapen’.

Puppy en baby


In de zomer van 2020 haalde het koppel een puppy in huis, een te schattige Boston terriër genaamd Jakob. En binnenkort wordt hun gezinnetje dus uitgebreid met een kleine spruit. Eline is uitgerekend voor maart 2022. Welk geslacht hun baby’tje heeft, is voorlopig nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door Eline Michiels (@eline_michiels3)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat mensen wensten de toekomstige ouders veel succes in de comments waaronder de Mol uit 2019 Elisabet Haesevoets, medekandidate Annelies en Bruno uit ‘De Mol 2017’, Bruno uit ‘De Mol 2020’ en Samina uit ‘De Mol 2021’. Een ding is al zeker: het kindje komt terecht in een warme ‘De Mol’-familie.

Meer babynieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '