Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Fans van 'Pretty Little Liars' en 'Camp Rock' zullen de lucky lady waarschijnlijk herkennen.

ACA-MAZING: ‘Pitch Perfect’-acteur Adam Devine is verloofd

In de ‘Pitch Perfect’-films verliest Bumper zijn hart aan Fat Amy, maar in real-life hangt iemand anders aan de arm van Adam Devine. De acteur vroeg zijn vriendin Chloe Bridges ten huwelijk en mag haar nu zijn verloofde noemen.


‘Ze zei ja!’, schrijft Adam Devine onder een foto van hem en zijn kersverse verloofde op een boot. ‘Nu ja, ze zei “ahh Adam” en kuste me maar ik ben er vrij zeker van dat da ja betekent!’, vult hij aan. De acteur sluit het schattige tekstje ook af met een mopje. ‘Veel geluk met het plannen van de trouw’, schrijf hij voor z’n vriendin. ‘Ik zal er bij zijn wanneer er taart geproefd moet worden.’

Adam kennen we natuurlijk van de populaire ‘Pitch Perfect’-films en van zijn rol in ‘Modern Family’, maar ook Chloe is geen onbekende. De verloofde van Devine acteert en scoorde al enkele mooie rollen. Zo speelde ze tien afleveringen mee in ‘Pretty Little Liars’ als Sydney, en is ze vooral bekend als Donna in ‘The Carrie Diaries’. Haar carrière begon al vroeg, want in 2010 was ze al naast Demi Lovato en The Jonas Brothers te zien in ‘Camp Rock 2’. Geen groentje in de showbizzwereld dus.

© Getty

Rebel Wilson, die zowel in ‘Pitch Perfect’ als in de Netflixfilm ‘Isn’t It Romantic’ de love interest van Adam speelt, reageerde heel lief onder de post van haar collega. ‘Adam, this is so exciting. I’m so happy for you guys. ???’, schrijft ze. Laat ons hopen dat we foto’s van het trouwfeest te zien krijgen. In onze dromen palmt de ‘Pitch Perfect’-cast de dansvloer in en zingen ze een a capella-lied voor het koppel. Hoe cool zou dat zijn?Meer liefde in de lucht: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '