Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wij zijn verkocht na het zien van de trailer.

PIKA PIKA: de trailer van ‘Pokémon: Detective Pikachu’ is er en Pikachu doet je smelten

De eerste trailer voor ‘Pokémon: Detective Pikachu‘ is een feit, en zelfs al was je vroeger geen Pokémonfan, de kans dat je zwicht is groot. Reden één: Ryan Reynolds vertolkt Pikachu. Reden twee: het kleine gele wezentje met de bliksemstaart verovert je hart binnen de eerste minuut van de trailer.


Pokémon: Detective Pikachu‘ is lang niet de eerste Pokémonfilm, maar het zou wél eens de eerste kunnen zijn die in de smaak valt bij een groter publiek. En daar zal Ryan Reynolds waarschijnlijk voor iets tussen zitten. Mr. Blake Lively is verantwoordelijk voor de stem van Pikachu. Wie vroeger naar Pokémon keek, weet dat Pikachu enkel in staat was om te communiceren met twee woorden: ‘pika pika‘. In de nieuwe film kan het hoofdpersonage Pikachu verstaan, waardoor het wezentje een stem moest krijgen. Enter Ryan Reynolds. Om zijn rol in de nieuwe film aan te kondigen deelde hij gisteren op Twitter de trailer met de volgende boodschap: ‘Ik denk dat we allemaal wisten dat ik ooit zou eindigen als een minidetective die herhaaldelijke dezelfde twee woorden uitspreekt. Ik had alleen niet verwacht dat het zo snel zou gebeuren’.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Uiteraard heeft de film alles wat je van een Pokémonfilm kan verwachten: een futuristische stad waarin vechtende monstertjes en mensen gewoon samenleven, allerlei zwevende objecten en een hoofdpersonage dat op een avontuurlijke missie gaat. De pratende Pikachu die duidelijk een droog gevoel voor humor heeft en voor leuke dialogen zorgt, is nieuw. En dat zou ervoor kunnen zorgen dat een Pokémonfilm deze keer een heel wat groter publiek bereikt. Zeg nu zelf, ook al heb je geen stapels Pokémonkaarten op zolder liggen, voor de schattige pratende Pikachu in deze trailer smelt toch iedereen?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '