Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Anwar Hussein/Empics Entertainment/Photo News

De vraag van vandaag: hoe zal de jurk van de bruid eruit zien?

Pippa Middleton trouwt vandaag: dit mag je écht verwachten

Laat de champagne maar knallen want vandaag trouwt de 33-jarige Pippa Middleton, zus van Kate Middleton, met haar James Matthews (41). En met de inkt die er reeds gevloeid is rond het huwelijk, lijkt het bijna om een royal wedding te gaan. Wij zetten even op een rijtje wat je mag verwachten van hét societyhuwelijk van het jaar.

1. Pippa en James geven elkaar het ja-woord in dit 12e-eeuwse kerkje

Dit schattige kerkje in het Britse Englefield, niet zo ver van waar de Middletons opgroeiden, is de plaats waar vandaag het huwelijk van de tortelduifjes voltrokken zal worden. Hoe laat dat precies zal zijn, is – uit veiligheidsredenen – nog niet geweten. De kleine George en Charlotte, kinderen van Kate en William, zullen de rol van bruidskinderen op zich nemen.

 

Pippa Middleton

 

2. Waar is Kate?

Hoewel Pippa haar 'bekendheid' vooral te danken heeft aan het feit dat ze als bruidsmeisje de sleep mocht dragen op de trouw van zus Kate, zal die laatste vandaag geen wederdienst doen. Daarmee wil Kate vermijden dat ze met de aandacht van de bruid gaat lopen. En dus houdt ze zich vandaag braafjes op de achtergrond.

 

3. Belgische glorie

Wanneer Pippa en James elkaar het ja-woord hebben gegeven in het idyllische kerkje trekt de menigte richting Bucklebury, naar het landgoed van Carole en Michael Middleton. Hoewel de weergoden het paar niet erg goed gezind zijn, zijn wij ervan overtuigd dat alles tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Mama en papa Middleton runnen namelijk al 30 jaar een postorderbedrijf in feestartikelen. Ook staat er ondertussen een gigantische glazen serre in de tuin te pronken. En die constructie werd gebouwd door het Belgische bedrijf PBI uit La Louvière. Trots!

 

Pippa Middleton

 

4. 'No ring, no bring'

Er staan 150 mensen op de gastenlijst van Pippa en James, onder wie uiteraard prins Harry. De vraag die daar onlosmakelijk mee verbonden is: zal vriendin Meghan Markle ook aanwezig zijn? Volgens Britse royaltykenners wordt dat namelijk bepaald door de 'no ring, no bring'-regel. Wie niet verloofd of getrouwd is, laat zijn partner thuis. Benieuwd dus wat we daar vandaag van zullen zien.

 

5. James wie?

Eén ding staat als een paal boven water: Pippa Middleton stapt vandaag in het huwelijksbootje met James Matthews. De twee hadden in 2012 al een kortstondige relatie maar die liep spaak. Pippa begint een relatie met Nico Jackson maar kiest drie jaar later toch opnieuw voor Matthews. Een jaar later zijn de twee verloofd. Matthews, multimiljonair en voormalig autocoureur, maakt voornamelijk naam in de wereld van beleggingsfondsen en werkt als topman bij Eden Rock Capital Management Group.

 

Pippa Middleton en James Matthews

 

To be continued...

 
Bron: De Redactie

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '