https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  © getty

'Ik ben zo trots op de persoon die je bent en ik zie je ontzettend graag.'

SMELT: P!nk krijgt schattige liefdesbrief van haar hubbie

Herlinde Matthys

De Europese tournee van P!nk zit er bijna op, en dat is volgens haar man Carey Hart het uitgelezen moment om zijn vrouw letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes te zetten. Hij gaf haar een mooi boeket én een nog mooiere zelfgeschreven liefdesbrief.


P!nk is al maandenlang aan het toeren met haar ‘Beautiful Trauma’-show. Ze reisde de hele wereld – inclusief ons kleine Belgenlandje – rond en de zangeres slaagde er keer op keer in om het publiek volledig uit zijn dak te laten gaan met haar fantastische performance.

Relatietherapeut, twijfels en geen seks


Wie er niet echt rouwig om is dat vrouwlief opnieuw naar huis komt, is hubbie Carey Hart. Het koppel is al zeventien jaar samen en ze hebben twee schattige kindjes Willow (8) en Jameson (2). P!nk maakte er nooit een groot geheim van dat haar huwelijk niet altijd rozengeur en maneschijn is. Ze vertelde eerder al eerlijk aan haar fans dat Carey en zij al jaren naar een relatietherapeut gaan, dat ze ook soms twijfelt aan haar relatie, dat er periodes zijn dat ze maandenlang geen seks hebben en dat ze haar man op sommige momenten zelfs niet eens leuk vindt.

Toch blijft hij haar rots in de branding en haar grote liefde. En dat bewees Carey nogmaals met zijn romantische gebaar gisterenavond. Hij stuurde zijn vrouw een prachtig boeket bloemen, maar het was vooral het kaartje dat haar aandacht trok. Carey schreef namelijk een schattige liefdesbrief aan zijn vrouw.

‘Gefeliciteerd schat!’, begint Carey de ode aan de liefde van zijn leven. ‘Het enige wat ik kan zeggen, is ‘wow’. Ik ben zo trots op de persoon die je bent, en je hebt het onmogelijke verwezenlijkt.  Een succesvolle tournee en album, een geweldige moeder en een liefdevolle echtgenote. Ik heb zo veel geluk dat ik deze hele ervaring van op de eerste rij mag meemaken met jou. Ik zie je ontzettend graag, en ik kan niet wachten om het leven met jou te vieren na de tournee.’

#wiebenjeenwathebjemetmijnechtgenootgedaan


P!nk kon haar eigen ogen niet geloven. ‘Ik vertelde dit aan het publiek en we hebben besloten dat de hel officieel bevroren is’, aldus de zangeres onder een foto van de lieve attentie. Blijkbaar is Carey niet echt een man van veel woorden, en wist hij zijn vrouw op die manier enorm te verrassen. ‘Wie ben je en wat heb je met mijn echtgenoot gedaan?’, schreef ze er al lachend bij. De blondine moest ondanks haar stoere woorden waarschijnlijk ook een traantje wegpinken, want ze voegde er ook de hashtags #dankbaar en #wekunnennietwachtenomjeterugtezien aan toe. Couple goals!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content