https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Mét de tips van een echte opruimcoach!

#PantryGoals: de 7 mooist georganiseerde voorraadkasten

De populariteit van ‘Tidying Up with Marie Kondo’, de nieuwe Netflix show over hoe je je leven beter kan organiseren bewijst het nog maar eens: georganiseerd door het leven gaan is hip. Geen wonder dat #PantryGoals met een kleine 25K entries erg populair is op Instagram.


 

 

Labels for the win


Labels zorgen voor een overzicht in je voorraadkast, in één oogopslag kan je het item terugvinden waar je naar op zoek bent.

Boxes, boxes & more boxes


Het is niet alleen goed voor wie verpakkingsloos door het leven wil gaan, door herbruikbare dozen te gebruiken heeft je kast meteen een uniforme look.

Zelfs de hond is fan


Doorzichtige potjes en een kleurrijke kruidenmix zorgen voor een leuk uitzicht waar zelfs de hond fan van zal zijn.

Een beetje old skool


Glazen potten gebruiken is leuk, maar een beetje hout geeft meteen een warm en huiselijk gevoel. Het is bovendien ook handig om iets grotere items op te bergen.

https://www.instagram.com/p/Bs3hZ4yHWbr/

Alle kleuren van de regenboog


Organiseer je boekenkast op kleur, leuk voor het oog en meteen ook handig om je boeken terug te vinden als je de kleur van hun cover kent.

Professional Pantry Goals

Ben je geïnspireerd? Opruimcoach Nele Colle geeft je tips om je keuken op te ruimen, je slaapkamer opgeruimd te houden en ervoor te zorgen dat de spullen van je kinderen het huis niet overnemen.


Niet iedereen is een kei in organiseren. In Amerika vonden ze daar een oplossing voor: professional pantry organizers. Ja, die bestaan echt! Kijk maar naar ‘The Home Edit’, zij namen de voorraadkast van niemand minder dan Khloe Kardashian onder handen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content