Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Het valt nog af te wachten of hun geluk van lange duur zal zijn, want ook John Ambrose McClaren is van de partij...

Lara Jean Covey en Peter Kavinsky vormen superschattig koppel in ‘P.S. I Still Love You’-trailer

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De afgelopen week verraste Netflix ons al met de eerste foto’s én een releasedatum van ‘To All The Boys I’ve Loved Before’. Nu gooide de streamingdienst onverwachts ook een eerste trailer online. En daarin zijn Lara Jean Covey en Peter Kavinsky officially official. Schattig!


Op 12 februari staat het vervolg op ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘ eindelijk op Netflix. Nu is er een eerste trailer voor ‘P.S. I Still Love You‘ en die begint met de eerste echte date van Lara Jean Covey en Peter Kavinsky. Daarnaast zien we in de beelden hoe het kersverse koppel allerlei romantische dingen doet.

Medaillon, wensballon, kermis


Zo zien we onder andere dat Peter Lara Jean een medaillon geeft op de atletiekbaan waar alles begon, neemt zij Peter mee naar een plek waar ze een wensballon met hun initialen oplaten en hoe het koppeltje de tijd van hun leven heeft op de kermis.

In de trailer horen we hoe Peter belooft dat hij Lara Jeans hart niet zal breken, waarop zij hetzelfde antwoordt. Al betwijfelen we of ze zich aan die belofte zullen kunnen houden. We zien Lara Jean en Peter in de trailer namelijk ook ongeruste blikken wisselen met elkaar.

John Ambrose McClaren


Daarnaast krijgen we ook de nieuwe John Ambrose McClaren (Jordan Fisher) voor het eerst te zien. En we hebben zo’n gevoel dat hij heel gemakkelijk een probleem zal vormen voor de relatie tussen Covey en Kavinsky.

Als Lara Jean een lelijke valt maakt, schiet hij haar te hulp en lacht hij zijn parelwitte tanden bloot als hij vraagt of alles oké. Wanneer Lara Jean van de val bekomen is, vraagt ze haar brief terug. Maar het lijkt er niet op dat hij van plan is die terug te geven...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '