Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De ex-bandleden deelden ook een throwbackfoto op Instagram.

One Direction lanceert speciale website voor tienjarig bestaan

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

One Direction ontstond tien jaar geleden! Op 23 juli vierde de band z’n tienjarig bestaan en ter ere van die verjaardag werd er een speciale website gelanceerd en deelden de ex-bandleden ook throwbackfoto’s op Instagram.


Het is ondertussen alweer tien jaar geleden dat One Direction met Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne en Niall Horan werd opgericht. De populaire boyband werd op 23 juli 2010 gevormd dankzij de Britse show ‘The X Factor‘. Om hun tienjarig jubileum te vieren lanceerde One Direction een interactieve website ’10 Years of 1D’.

Daarop kunnen fans scrollen door een uitgebreide tijdlijn die start bij hun deelname aan ‘The X Factor’ en eindigt bij het moment dat de band een pauze neemt. Je vindt er ook muziekvideo’s, weetjes, artwork, tv-optredens en exclusieve content. Je kan ook je favoriete stukken markeren met een hartje en zo creëert de website voor jou een gepersonaliseerde mixtape die je via Spotify of Apple Music kan beluisteren.

Daarnaast verscheen er op YouTube ook een achter-de-schermenvideo getiteld ‘One Direction – 10 Years of One Direction’.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Throwback Instagram


De ex-bandleden deelden op Instagram throwbackfoto’s van hun tijd samen om het tienjarig bestaan te vieren. Enkel Zayn lijkt niets gepost te hebben op zijn Instagramprofiel over zijn tijd met One Direction... Of we binnenkort ook een reünie mogen verwachten, is nog niet helemaal duidelijk. Vanwege de coronacrisis is het sowieso niet mogelijk om live op te treden voor fans, maar een online event zouden wij eerlijk gezegd net zo leuk vinden!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '