Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube: Pretty Little Liars

'The Wrath of Kahn' ziet er zo spannend uit! #spoilers

OH NO: er sterft nog een personage in de zomerfinale van ‘PLL’

Ben je nog niet helemaal mee met ‘Pretty Little Liars’? Dat zet je dit artikel beter even op je to- readlijst. Freeform heeft namelijk net de beschrijving voor de komende finale gelost en iemand komt er niet levend uit...

De zomerfinale van ‘Pretty Little Liars’ wordt uitgezonden op 30 augustus en het belooft behoorlijk spannend te worden. Een van de personages zien we nadien namelijk niet meer terug. ‘De Liars komen oog in oog te staan met hun vijand en dit loopt voor iemand fataal af’, zo gaat de beschrijving.
 

‘Een van de meisjes kom iets te weten over haar verleden dat alles zal veranderen. Een andere Liar ontdekt op haar beurt iets over haar toekomst en haar leven zal nooit meer hetzelfde zijn’. Er staat ons duidelijk dus nog heel wat te wachten.
 

Op de Facebookpagina van ‘PLL’ kan je alvast een sneak peek van de aflevering van volgende week bekijken en die ziet er echt mindblowing uit. Wat is Hanna van plan? Zit Noel achter de dood van Sara? En zagen we daar Aria in bed met Jason?! Wij willen antwoorden én wel nu!
 

 

Wil je nog meer lezen over de serie:
 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '