Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube

En dat ziet er zo pijnlijk uit in de video...

OEPS: verkeerde winnaar wordt afgeroepen op de Oscars

Ai, ai, ai. De grootste nachtmerrie van elke presentator is gisteren uitgekomen… Op de Oscars werd de verkeerde film afgeroepen als winnaar van de Oscar voor beste film, de belangrijkste prijs van de avond,

Niet grote favoriet 'La La Land' maar 'Moonlight' mocht gisteren naar huis met de Oscar voor beste film. Al ging daar een heel gênant moment aan vooraf… Acteur Warren Beatty kondigde namelijk aan dat de populaire film met Ryan Gosling en Emma Stone dé grote winnaar was. En dus begon Damien Chazelle, regisseur van 'La La Land' alvast aan zijn dankwoord. Tot dus bleek dat Beatty een pijnlijke vergissing had gemaakt.

 

'Ik ben heel trots dat ik mijn beeldje aan de mensen van 'Moonlight' mag geven,' klonk het bij een sportieve Chazelle. 'Moonlight', een drama over een donkere homoseksuele tiener, won gisterenavond drie Oscars waaronder die voor beste scenario, beste mannelijke bijrol voor Mahershala Ali en dus ook voor beste film. Ook 'La La Land' mocht met zes beeldjes naar huis, waaronder beste actrice voor Emma Stone, muziek en camerawerk.

 

Bekijk het pijnlijke moment hieronder:

[sm-rambla-embed][YOUTUBE_v3RLFhwzUgk][/sm-rambla-embed]

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '