Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @chinventures

Gooi je hoofd achterover in je nek en trek een gek gezicht!

Nieuwste Instagramtrend: chinning

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Duckface, fish gap, planking of de bambiposeInstagram kent om de zoveel tijd een bepaalde trend die we in elke foto zien terugkomen. De allernieuwste hype is chinning.


In tegenstelling tot de andere trends is deze niet zo flatterend. Je neemt namelijk een selfie terwijl je je hoofd in je nek gooit en een gekke bek trekt. Hallo, dubbele kin! Het is wel een tendens die we aanmoedigen, net zoals de no make-up selfie. Zulke beelden tonen meer realiteit op sociale media dan dat ze de illusie in stand houden dat iedereen er altijd geweldig uitziet en het perfecte leventje leidt.

Gekke hoofd


De trendsetter is Michelle Liu, een 21-jarige vrouw uit Boston. Op haar Instagrampagina @chinventures post ze een paar keer per week een foto waarop ze aan chinning doet. Op de voorgrond zie je haar gekke hoofd, en op de achtergrond een mooi landschap. ‘I haven’t chinned everywhere, but it’s on my list’, zegt ze zelf. Het resultaat is alleszins hilarisch. Ze heeft zelfs haar eigen hashtag #chinfiesquad. We hopen dat ze veel navolg krijgt. Chin up, ladies, or your crown will slip.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '