Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney Dreamlight Valley

Wist je dat je nu gewoon kan gaan zitten om je energie bij te vullen? Zo handig!

7 van de leukste nieuwigheden na de update van ‘Disney Dreamlight Valley’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De geanticipeerde update van ‘Disney Dreamlight Valley’ is er eindelijk! En dat kunnen wij – échte Disneyfans – natuurlijk niet zomaar aan ons laten voorbijgaan. Wil je weten wat er zoal nieuw is sinds de update van april? Wij sommen de leukste nieuwigheden op! Welke update vind jij het leukste?

Krijg je energie tot het maximum door te gaan zitten.

Terwijl je voor de update terug naar je huis moest gaan of iets moest eten om energie te krijgen, kan je nu gewoon door ergens te gaan zitten ook je blauwe energiebalk op het maximum krijgen. Het opladen al zittend, gaat wel trager dan op de andere manieren.

Let op: wil je extra energie, met andere woorden een gele balk, dan moet je nog altijd gerechten maken en opeten.

Sprint doorheen de Valley.

Wil je je sneller (en cooler) voortbewegen doorheen de Valley? Dan kan je – mits je energiebalk geel is door een maaltijd te eten – sliden door B in te drukken en met je linkerjoycon een richting aan te duiden. Het lijkt precies alsof je zweeft! Hoe cool is dat?

Unlock het rijk van Simba en Nala.

In het kasteel vind je op de tweede verdieping een nieuwe deur die je kan openen! Het is de Afrikaanse savanne, het rijk van Simba en Nala. Je moet er helaas wel 10.000 dreamlight voor neertellen. Maar eens je er bent, kan je quests voltooien om het duo uiteindelijk naar je Valley te halen. Dan zal Scar misschien een toontje lager zingen. 😉

Ontdek nieuwe items dankzij het Disney Parks Star Path.

Je kan items zoals een magische eekhoorn en magische ballonnen unlocken door je plichten te vervullen en de items ‘aan te kopen’. Heb je drie van de zeven beloningen verkregen? Dan unlock je de volgende pagina. Op de tweede pagina vind je bijvoorbeeld de ‘It’s A Small World’-pilaar en een magische souvenirkar. Op de derde pagina een reuzenrad en een kleurrijk bankje. Op pagina vier vind je de theekopjes. Op de zesde pagina een wafelrugzakje en een ‘Dumbo’-attractie. En zo gaat het verder! Je kan met andere woorden van je Valley een écht pretpark maken. As we speak heb je 41 dagen de tijd om te genieten van het event Disney Parks Star Path. Aan de slag dus!

Haal meer uit je gezelschapsdieren.

Ook de Critters aka je gezelschapsdiertjes hebben een update gekregen. Elk diertje heeft nu z’n eigen fotohouding. Draai je camera om en ga naar het pootje om een foto mét je dier in je armen te nemen. En er zijn nieuwe items, zoals een windmolentje en hondenhok, waarmee je meerdere dieren tegelijk kan ‘uitstallen’ in je Valley.

Geniet van meer fauna.

Er zijn nu vlinders en andere nieuwe insecten in de Valley te spotten, die de beleving nog magischer maken.

Ontdek nieuwe items.

Niet enkel aan je werktafel zijn er nieuwe items. Ook in de exclusieve shop ontdek je allerlei spullen. De komende acht dagen zijn dat een donutdiadeem, Prins Erics schip waar je jouw huis van kan maken eens je volledig geüpgradet hebt, items uit ‘Tangled’ én een roze magische versie van vier van de gezelschapsdiertjes (eekhoorn, krokodil, raaf en wasbeer).

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '