https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De Kempenaar voorziet 'Zeil je voor het eerst' van Bart Kaëll van een stevige beat én een eigen originele tekst.

Nick uit ‘Big Brother’ brengt als Ronny Retro hit ‘Zuipte Wa Teveel’ uit

Nick werd tweede in de vorige editie van ‘Big Brother’. Hij brengt nu als zijn alter ego Ronny Retro een nieuwe single ‘Zuipte Wa Teveel’ uit. Het nummer is een coverversie van ‘Zeil je voor het eerst’ van Bart Kaëll, al voorzag de Kempenaar het van een stevige beat én een eigen originele tekst.


Nick Kraft (31) was de favoriet van televisiekijkend Vlaanderen in ‘Big Brother‘, maar hij moest het afleggen tegen Jill in de finale en werd dus verdienstelijk tweede. Een van de redenen waarom we zo gek zijn op Nick is dat de Kempenaar altijd voor ambiance wist te zorgen in het huis. Hij kreeg daarvoor onder meer de hulp van een van zijn alter ego’s: Ronny Retro. Om in de huid van dit personage te kruipen, zet Nick een felblonde pruik aan, plakt ie een dikke zwarte snor op en dit alles maakt ie af met een fout hemdje en shady shades.

Zeilen wordt zuipen


Nick bracht in december 2019 al een eerste single ‘Ronny‘ uit als Ronny Retro. Dat was een coverversie van ‘Anton aus Tirol’ van DJ Ötzi voorzien van een eigen tekst. Voor zijn tweede single die onlangs uitkwam, haalde hij de mosterd bij een artiest in ons eigen landje. Meer bepaald bij Bart Kaëll en zijn klassieker ‘Zeil je voor het eerst‘. Ronny Retro goot het nummer opnieuw in een nieuw jasje door er een stevige beat onder te zetten én een hilarische andere tekst in te zingen.

Bij het liedje hoort uiteraard ook een heerlijke videoclip. ‘DE shikste videoclip van 2021′, volgens Ronny zelf. Daarin zien we hoe Ronny Retro én Nick zich amuseren op café met makkers en maten. De single staat momenteel op de negentiende plaats in de Vlaamse Ultratop en we hebben zo’n vermoeden dat de schijf de komende weken nog een aantal plaatsjes zal stijgen. De lyrics blijven namelijk in je hoofd zitten en het kriebelt om recht te springen en de beentjes los te gooien.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten