https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Justin Bieber en The Kid Laroi lanceren tweede collab

Justin Bieber en The Kid Laroi lanceren tweede collab

Na hun eerste samenwerking 'Unstable' is er nu een nieuw lied.

justin bieber the kid laroi
© YouTube

Justin Bieber en The Kid Laroi hebben hun gelijken in elkaar gevonden. De twee hebben stemmen die goed bij elkaar passen, én de artiesten zingen maar wat graag over liefde. Het jonge duo lanceert nu een nieuwe collab ‘Stay’.

Na een eerste samenwerking ‘Unstable’ die te horen is op Justin Biebers zesde studioalbum ‘Justice’ teasden de Canadese popster en The Kid Laroi eerder deze week een tweede collab. Dat nieuwe nummer heet ‘Stay’ en is sinds vandaag uit.

‘Stay’

Ze lanceerden er meteen ook een officiële videoclip bij. Die werd geregisseerd door Colin Tilley die ook al samenwerkte met artiesten zoals J. Balvin, Nicki Minaj en Megan Thee Stallion. Hij regisseerde ook de videoclip van ‘Monster’, de collab tussen Shawn Mendes en Justin Bieber. ‘Stay’ lijkt te gaan over een geliefde die ver weg is van Justin en The Kid Laroi, terwijl zij willen dat ze bij hen blijft. ‘I need you to stay‘, horen we hen zingen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: