Home Lifestyle 7 redenen waarom wij een ‘bruur’ als Nick uit ‘Big Brother’ in...

7 redenen waarom wij een ‘bruur’ als Nick uit ‘Big Brother’ in ons leven willen

Dat lachje alleen al...

Het ‘Big Brother’-verhaal loopt op zijn einde. Al 91 dagen delen de bewoners lief en leed met ons, en dat schept in zekere zin een band. Zeker als je als eenzame thuiswerker elke voetstap via de livestream volgt. De man die ons al die tijd al met glans doorheen de werkdag helpt, is ongetwijfeld Nick. De 31-jarige Kempenaar kan met zijn aanstekelijke lachje en zijn hilarische monologen je die ellenlange Zoommeeting zo doen vergeten. En dat is nog maar een van de redenen waarom wij hem als onze bruur willen.

1. Eten = leven.

Letterlijk, want Nick gaf er zelfs ooit zijn immuniteit voor op tijdens een weekspel. Niemand in het ‘Big Brother’-huis kent de inhoud van de koelkast dan ook beter dan hij. En dat weten we wel te appreciëren, want de Kempenaar tovert elke dag verrukkelijke gerechtjes op tafel. Het zou ons dan ook niet verbazen moest de man een kookboek scoren eens hij het huis uit is.

2. Hij zegt exact wat je van een vriend wil horen.

Het idee dat je dringend nog eens een rondje moet gaan lopen in het park? ‘Met een lichaam als dat van ons heb je geen sport nodig.’ Op dieet gaan? ‘Mensen zouden mij niet leuker vinden, omdat ik een sixpack heb.’ Nick weet al je onzekerheden zo je hoofd uit te kegelen. Ja, ook als je plots een rimpel in de badkamerspiegel ontdekt zoals Liese. ‘Ik heb ook rimpels. Wat maakt dat nu uit?’ Amen, Nick!

3. De man heeft een vat vol levensverhalen en -wijsheden.

Ondanks dat ie 31 lengtes jong is, heeft Nick tijdens zijn verblijf in het ‘Big Brother’-huis al flink wat wijsheden rondgestrooid. Zo weet hij bijvoorbeeld perfect wie er thuis de broek draagt en bestaat er gewoonweg geen slechte muziek. Behalve Cardi B dan.

4. Met Nick krijg je drie vrienden voor de prijs van één.

Alsof de man op zijn eentje nog niet voor genoeg animo zorgt, schudt hij te pas en te onpas een van zijn alter ego’s uit de mouw van zijn hoodie. Zo wordt elk fout feestje superfout met de moustache en de shady shades van Ronny Retro. En als er eens een avondje niets op tv is, komt de Grote Kraftino wel met een magische show die alle verbeelding tart. ‘Opperste concentrationes, matekes’!

5. Hij heeft net zoveel zwarte kledingstukken in de kast hangen als wij.

Hoewel Nick al duidelijk maakte dat hij in zijn jonge jaren weleens gek met de tondeuse durfde om te springen, kunnen we ons wel vinden in zijn kleerkast. Een hoodie, een T-shirt, een korte short… zolang het kledingstuk zwart kleurt, is het prima.

6. Hij weet in alles het positieve te vinden.

Of hij nu mateke Naomi de koffers ziet pakken of vier dagen opgesloten zit in een donkere, muffe ruimte: Nick weet van elke k*tsituatie in het ‘Big Brother’-huis iets positiefs te maken. Het prachtige Benidorm blijkt daarbij verrassend vaak het licht aan het eind van de tunnel te vormen. Een chille strandstoel, de playa, het zonnetje… de Kempenaar heeft een verbeeldingsvermogen om u tegen te zeggen. Oh, en uit een stapel depressieve krantenkoppen, onthoudt Nick maar één ding: ‘den Antwaaarp’ wint tegen Brugge met 2 – 0.

7. Zijn lach werkt buitengewoon aanstekelijk.

Zoals Julie het vorige week zelf nog aanhaalde in de voorraadkamer: Nick straalt geluk uit. Mocht je dat niet zien, laat de man het wel horen. Zijn lach is buitengewoon uitbundig en weerklinkt dan ook meermaals per dag door het huis. Wat de situatie ook zijn mag, want zelfs als Nick zijn tranen de vrije loop laat, sluit hij het emotionele momentje af met een kleine lach.

Lees ook: