Home Lifestyle ZIEN: June strijdt voor gerechtigheid in eerste trailer voor het vierde seizoen...

ZIEN: June strijdt voor gerechtigheid in eerste trailer voor het vierde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’

Het vierde seizoen van 'The Handmaid's Tale' is vanaf 28 april te zien via Hulu. Hopelijk ook snel op Canvas!

The Handmaid's Tale
© @handmaidsonhulu via Instagram

Streamingdienst Hulu verlekkerde ons eind februari al met een teaser, maar nu laat het voor het eerst een volledige trailer voor het vierde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ op de wereld los. En het mag duidelijk zijn: June is strijdvaardiger dan ooit.

Wat voorafging…

Het derde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ eindigde, net zoals seizoen één en twee, met een cliffhanger van jewelste: June Osborne (Elisabeth Moss) hielp 52 kinderen ontsnappen naar Canada, maar riskeerde daarvoor haar eigen leven door de confrontatie met een Gilead-bewaker aan te gaan. Ze werd uiteindelijk neergeschoten, maar overleefde als bij wonder. Welke impact haar actie zal hebben, zullen we in het vierde seizoen te weten komen.

Uit onderstaande trailer voor het vierde seizoen van de succesreeks – gebaseerd op Margaret Atwoods gelijknamige boek – kunnen we opmaken dat zowat iedereen – van aunt Lydia en het echtpaar Waterford tot echtgenoot Luke en haar geliefde Nick – op zoek is naar June/Offred.

Terwijl ze zich angstvallig schuilhoudt, samen met haar maatje Janine (Madeline Brewer), beraamt ze een plan om Gilead voor eens en voor altijd te verlaten én neer te halen. ‘Ik vraag om gerechtigheid’, zegt ze ferm aan het eind van de trailer. Wij kunnen niet wachten tot ze die eindelijk krijgt.

Het vierde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ is vanaf 28 april te zien op de Amerikaanse streamingdienst Hulu. Nu hopen dat Canvas het ook snel aankoopt!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer tv-nieuws: