Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dat meldde hij op Facebook

Nev Schulman van ‘Catfish’ is papa geworden

Nev Schulman van MTV-programma 'Catfish' is gisteren papa geworden. Dat meldde hij zelf met een mooi bericht en een al even hartverwarmende foto van het gezinnetje op z'n Facebookpagina. Het kleine meisje kreeg de naam Cleo.

Catfish

 

Iedereen krijgt z'n happy ending. Dat bewijst het verhaal van Nev Schulman, de televisieproducent die zo'n zes jaar geleden verliefd werd op een catfish, een vrouw die zich online voordeed als iemand anders. Hij maakte er een documentaire over en kreeg zo veel respons op de film dat hij een programma begon waarin hij, samen met z'n maat Max, andere catfish ontmaskert. 'Catfish: The TV Show' is nog altijd een van MTV's populairste programma's.

 

'Happy and healthy'

 

Ondertussen is Nev gelukkig met verloofde Laura Perlongo en sinds gisteren met dochtertje Cleo, die het allebei goed stellen. De kleine spruit weegt zo'n 3 kilo en wordt, aan de blikken van haar ouders te zien, al overladen met liefde. Zo mooi!

 

 

VMA's

 

In augustus veroorzaakten Nev en Laura nog een storm op sociale media door hun verschijning op de rode loper van de VMA's. Een hoogzwangere Laura had ervoor gekozen om niets meer dan een broek en een bomber aan te trekken, waardoor haar zwangere buik – en een groot stuk van haar boezem – on full display was. Wanneer Nev dan ook nog eens op z'n knieën ging zitten om haar buik te kussen, was het hek helemaal van de dam. Ach, als dat hun manier is om hun geluk te tonen, kunnen we alleen maar blij zijn voor hen.

 

Nev Schulman Catfish VMA's

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '