Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Mary Halsey veroverde onlangs het internet met haar cover van 'Work It'.

MUST SEE: Missy Elliot verrast een van haar grootste fans tijdens ‘The Ellen Show’

Een tijdje geleden ging er een video viraal waarin een Missy Elliot-fan het nummer ‘Work It’ bracht tijdens een karaokesessie in het park. Het resultaat was echt geweldig en werd zelfs opgepikt door de zangeres zelf. Missy Elliot is bovendien niet de enige die de video gezien heeft, want Mary werd vervolgens uitgenodigd door Ellen DeGeneres.


In de video zie je hoe Mary Halsey het beste van zichzelf geeft tijdens ‘Work It’ van Missy Elliot. Missy was bovendien zo enthousiast dat ze het clipje deelde op haar eigen Twitteraccount. De zangeres verwijst bovendien naar haar als haar ‘funky white sister’.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ontzettend veel mensen hebben haar versie van de wereldhit gezien en een van die personen was Ellen DeGeneres. Gisteren was Mary Halsey dan ook te gast in de talkshow van Ellen. De twee hadden het onder andere over het ondertussen befaamde moment en daarna mocht Mary het nummer zingen voor het aanwezige publiek.

Het feit dat ze te gast mocht zijn in de show, was al een hele eer op zich, maar Ellen had nog een verrassing voor haar in petto. Zo dook Missy Elliot plots op en zongen de twee nog een stukje samen uit ‘Work it’. De reactie van Mary was alvast onbetaalbaar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '