Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty Images

Niet voor de zoveelste zomerhit, wél voor de soundtrack van een film.

VIDEO: Miley Cyrus kondigt muzikale samenwerking aan met Ariana Grande én Lana Del Rey

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Het lijkt erop dat Miley Cyrus (26) de handen in elkaar slaat met Ariana Grande (26) én Lana Del Rey (34). Niet voor de zoveelste zomerhit, wél voor een track van de officiële soundtrack van de reboot van ‘Charlie’s Angels‘, die in november uitkomt.


Samen met het bijschrift ‘We komen eraan!’ stuurde Miley Cyrus gisterenavond onderstaande teaser de wereld in via Instagram. Daarin tagde ze niet alleen Ariana Grande en Lana Del Rey, maar ook het officiële profiel van de film ‘Charlie’s Angels’.

Cyrus’ collega’s postten een identieke video en schreven er ‘Trailer tomorrow!’ bij. Het lijkt er dus op dat we vandaag – eindelijk! – een trailer mogen verwachten van de reboot én dat de drie zangeressen een bijdrage mochten leveren voor de soundtrack.

https://www.instagram.com/p/BzLjNwJA6va/

Dit is niet de eerste keer dat Cyrus en Grande de handen in elkaar slaan. Eerder zongen ze samen ‘Don’t Dream It’s Over’ van Crowded House tijdens One Love Manchester, het benefietconcert georganiseerd door Grande zo’n drie weken nadat de Britse stad op 22 mei 2017 werd opgeschrikt door een zelfmoordterrorist tijdens een concert van de Amerikaanse popster.

Bij de aanslag lieten 23 mensen het leven, onder wie de terrorist zelf. Zo’n 120 mensen raakten gewond.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De ‘Charlie’s Angels’-reboot: ‘Wie heeft hierom gevraagd?’


‘Charlie’s Angels’ wordt verwacht in november. De reboot werd geregisseerd door Elizabeth Banks, als actrice vooral bekend als Gail uit ‘Pitch Perfect’ en Effie Trinket in ‘The Hunger Games’. Angels van dienst zijn Kristen Stewart (‘Twilight’), Naomi Scott (‘Aladdin’) en nieuwkomer Ella Balinska.

Toen Entertainment Weekly in april de eer kreeg om de eerste beelden van op de set met de wereld te delen, waren de reacties allesbehalve positief. ‘Thank you, next’, ‘Wie heeft hierom gevraagd?’ en ‘Waarom zou je Kristen Stewart kiezen?’, klonk het op sociale media.

Velen vinden deze cast geen waardige vervangsters voor Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu, die in 2000 en 2003 de rollen van het vechtende trio vertolkten.

Maar ook zij waren destijds niet de ‘echte’ Charlie’s Angels. ‘Charlie’s Angels’ is oorspronkelijk een televisieserie uit de jaren 70 en 80 waarin Farah Fawcett, Jaclyn Smith en Kate Jackson de hoofdrollen speelden. Banks zou haar film op de reeks hebben gebaseerd, niet op de films.

Nog meer filmnieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '