Home Lifestyle Film ZIEN: de trailer van ‘De Patrick’, de film waarvoor Kevin Janssens 17...

ZIEN: de trailer van ‘De Patrick’, de film waarvoor Kevin Janssens 17 kilo bijkwam

Janssens speelt in het familiedrama de zoon van de eigenaar van een naturistencamping.

Een jaar geleden verschenen er foto’s van een onherkenbare Kevin Janssens in de media. De Antwerpse acteur had zijn strakke borstkas ingeruild voor een bierbuikje. Dat deed hij voor een nieuwe filmrol. Janssens’ metamorfose is voor het eerst in al z’n glorie te bewonderen in de officiële trailer van ‘De Patrick’.

In ‘De Patrick’ speelt Kevin Janssens de zoon van de eigenaar van een naturistencamping, die het levenswerk van zijn vader overneemt na diens dood. Maar Patrick heeft grotere zorgen dan de erfenis van zijn pa. Hij is namelijk zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners van de camping willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden.

‘De Patrick’ is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, loslaten en blij zijn met wie je bent. In de ietwat absurd aandoende trailer zien we naast Kevin Janssens ook Katelijne Damen, Josse De PauwFrank Vercruyssen en Jan Bijvoet, met wie Janssens ook in ‘D’Ardennen’ speelde. ‘De Patrick’ is de eerste langspeelfilm van de Vlaamse regisseur Tim Mielants, die voet aan wal kon zetten in Hollywood met de regie van het derde seizoen van ‘Peaky Blinders’ en het eerste seizoen van ‘Legion’. Hij regisseerde ook VTM-reeks ‘Cordon’.

‘De Patrick’ is vanaf woensdag 28 augustus in de bioscoop te zien.

17 kilo erbij en eraf

Maar liefst 17 kilo kwam Kevin Janssens bij om Patrick te spelen, en dat in slechts zeven weken tijd. Dat was allesbehalve een aangename ervaring, vertelde de acteur vorig jaar in ‘Van Gils & gasten’. ‘Ik ben in die periode ook heel depressief geweest’, gaf hij toen toe.

Na de opnames van ‘De Patrick’ moest Janssens heel snel weer strak staan, want een maand en een week later begon hij aan de opnames van de internationale film ‘Savage State’, waarin hij een cowboy speelt. En jawel, in september verschenen er al foto’s van een Kevin Janssens die er weer als de oude uitzag. Respect!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.