Home celebs COUPLE ALERT: Kevin Janssens kondigt relatie met tegenspeelster Ella-June Henrard aan

COUPLE ALERT: Kevin Janssens kondigt relatie met tegenspeelster Ella-June Henrard aan

De twee acteurs werden vermoedelijk verliefd op de set van de nieuwe VTM-reeks 'Fair Trade'.

© Nicolas Maeterlinck via Belga

Er is een gloednieuw koppeltje in BV-land. Kevin Janssens (39) en Ella-June Henrard (25) kondigden zonet via Instagram aan dat ze verliefd zijn. De vonk sloeg vermoedelijk over op de set van de nieuwe VTM-reeks ‘Fair Trade’.

Kevin Janssens en Ella-June Henrard deelden donderdagavond dezelfde foto en bijhorende boodschap op hun respectievelijke Instagrampagina’s. ‘Shit happens ❤️#laatonsnugerust’ staat er te lezen onder een kiekje van de twee in duikuitrusting. Vermoedelijk kreeg het koppel heel wat vervelende telefoontjes van de boekskes over hun vermeende relatie en besloten ze hun romance dan maar zelf openbaar te maken.

View this post on Instagram

Shit happens ❤️ #laatonsnugerust

A post shared by Kevin Janssens (@kevnjanssens) on

Vrienden en collega’s van de acteurs zijn erg blij voor het verliefde koppel. Onder meer Simon van Bazart, Ann Van Elsen, Bab Buelens en Nico Sturm wensen de twee veel geluk via Instagram.

Liefde op de set

In februari begonnen de twee acteurs samen aan de opnames van de nieuwe VTM-serie ‘Fair Trade’, die nog tot de zomer lopen. In de reeks speelt het koppel twee agenten, Walter Wilson en Robin De Rover, die aan de verkeerde kant van de wet belanden. Het lijkt er sterk op dat de verliefdheid op de set is ontstaan.

Meer liefdesgeluk:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.