Home celebs SMELT: Robbie Williams vraagt zijn vrouw (opnieuw) ten huwelijk

SMELT: Robbie Williams vraagt zijn vrouw (opnieuw) ten huwelijk

Hij ging op één knie op de tonen van zijn monsterhit 'Angels'.

© getty images

Robbie Williams ziet er stoer uit, maar de zanger bewees nog maar eens dat hij eigenlijk een piepklein hartje heeft. Hij vroeg zijn vrouw Ayda Field op haar 40ste verjaardag opnieuw ten huwelijk, en dat ziet er aandoenlijk uit.

Sleur in een huwelijk van negen jaar? Niet ten huize Williams. Robbie en zijn vrouw Ayda Field zeiden in 2010 volmondig ja tegen elkaar en kregen in de tussentijd drie prachtige kindjes: Theodora (6), Charlton (4) en Colette (8 maanden). De romantiek tussen het koppel laait nog steeds hoog op, en dat bewees de zanger afgelopen weekend.

View this post on Instagram

@robbiewilliams #saturdayvibes AWxx

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

#besthusbandever

Ayda werd 40 jaar, dus trakteerde Robbie zijn vrouw op een live-versie van zijn monsterhit ‘Angels’. Hij paste de tekst voor de gelegenheid lichtjes aan en zong aan het einde: ‘I’m loving Ayda instead‘. Alsof dat nog niet schattig genoeg was, voegde hij er een extra zinnetje aan toe. En niet zomaar eentje…

Hij ging op één knie zitten en vroeg: ‘Schat, nog één ding: wil je opnieuw met me trouwen?’ De blij verraste Ayda zei natuurlijk volmondig ja, en ze deelde het mooie moment op haar Instagrampagina met de alleszeggende hashtag #besthusbandever. Cute!

Robbie is trouwens niet de enige in het gezin die een prachtige versie van ‘Angels’ kan brengen. Dochterlief Theodora kreeg duidelijk zijn muzikale genen mee, en papa Robbie is zo trots als een pauw:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.