Home celebs Ed Sheeran verrast fans met gastoptreden van Robbie Williams

Ed Sheeran verrast fans met gastoptreden van Robbie Williams

De twee zongen samen de megahit ‘Angels’, en dat duet ging meteen viraal.

Ed Sheeran wist zijn fans in Amsterdam gisteren te verrassen met een gastoptreden van niemand minder dan Robbie Williams. De twee zongen samen de megahit ‘Angels’, en dat duet ging dan ook meteen viraal.

Dat Ed Sheeran (27) vaker grote namen weten te strikken, is geen nieuwtje. Toch wist hij gisteren tijdens zijn concert in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam zijn publiek op memorabele manier te verrassen. Uit het niets kondigde hij Williams aan, die vervolgens geheel in thema op het podium verscheen. De 44-jarige Britse popzanger droeg namelijk een T-shirt met daarop de naam en foto van zijn vriend/collega Ed. Ja, de twee kennen elkaar dan ook al een tijdje en steken niet onder stoelen of banken dat ze fan zijn van elkaars werk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Na het concert bedankte Ed de Britse zanger dan ook op gepaste wijze via Instagram: ‘Heel veel liefde voor deze man. We keken net samen naar de voetbalwedstrijd België-Engeland, en nu kijken we naar ‘Love Island’. Het leven draait om de juiste balans. Bedankt voor je bezoekje vandaag, Robbie.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hoewel Ed Sheeran nu volop op tournee is en dit weekend ook op Rock Werchter te gast is, kreeg de zanger ook minder goed nieuws te verwerken. Hij heeft namelijk een serieuze plagiaatclaim aan zijn broek hangen. Zijn hit ‘Thinking Out Loud’ zou namelijk te veel lijken op Marvin Gayes ‘Let’s Get It On’. Een conflict dat hem wel eens 100 miljoen dollar zou kunnen kosten, aldus de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Wij zullen Ed alvast steunen met onze felbegeerde tickets voor zijn concert van dit weekend en ons fantastische gezang!

Lees ook: