Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© McDonald's

Wat dacht je van een Big Rom? Of heb je meer zin in een Filet-O-Fellaini?

LOL: McDonald’s eert Rode Duivels door hamburgers naar hen te vernoemen

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Na de nederlaag van onze Rode Duivels tegen Frankrijk tijdens de halve finale van het WK, zijn we als Belgen toch nog steeds uitermate fier op onze boys. En hoe kan je dat beter uiten dan... hamburgers naar hen te vernoemen?


Als officiële sponsor van de Rode Duivels kan McDonald’s de prachtige matchen die de Rode Duivels voor ons land speelden op het WK uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom besloot de hamburgerketen om van al onze Rode Duivels ‘Ereburgers’ te maken. Ze vernoemen hun befaamde hamburgers met andere woorden voor een tijdje naar de Duivels.

Gekker wordt het niet


Ben je van plan om binnenkort nog eens een bezoekje te brengen aan een McDonald’s-vestiging? Vergeet dan zeker niet om een Big Rom te bestellen in plaats van een Big Mac. Meer zin in vis? Bestel dan een Filet-O-Fellaini.

Sommige namen zijn goed heruitgevonden, maar wie zin heeft in Chicken McNuggets, moet afhankelijk van het aantal naar McVermaelens, McThorgans, McBoyotas of McToby’s vragen... Dat vinden we dan toch weer een tikkeltje vergezocht. Maar een leuk initiatief, dat is het zeker!

© McDonald’s


© McDonald’s


© McDonald’s


© McDonald’s


[td_smart_list_end]

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '