Home Lifestyle Hotspots Sergio Herman opent pop-up Bella Stella tijdens Gentse Feesten

Sergio Herman opent pop-up Bella Stella tijdens Gentse Feesten

Al zal je er dit keer geen frietjes kunnen eten...

In afwachting op de opening van Frites Atelier in Gent eind september, opent Sergio Herman tijdens de Gentse Feesten een allereerste pop-upconcept in hetzelfde pand. ‘Bella Stella’ wordt een food & beer funconcept in samenwerking met AB Inbev. Pintjes, lekker eten en een flink feestje? We’re in!

Vanaf vrijdag wordt de Gentse binnenstad naar jaarlijkse gewoonte ook dit jaar weer tien dagen lang omgetoverd tot heus feestwalhalla tijdens de Gentse Feesten. En wie wil feesten, heeft uiteraard nood aan een deftige bodem. Enter: Sergio Hermans nieuwste pop-upconcept Bella Stella.  ‘We moeten dit niet doen. We mogen dit doen,’ vertelt de chef. ‘Het pop-up concept Bella Stella is fun, food, bier en rock ’n roll. In de geest van de Gentse feesten heb ik een compacte kaart samengesteld met een aantal smakelijke gerechten waarvan de smaken verwijzen naar de stad Gent zoals de Tierenteynmosterd en de Gentse Neuzekes.’

Bella Stella

Wie dacht al een eerste glimp van Sergio Hermans heerlijke luxefrieten te kunnen proeven, moeten we helaas teleurstellen. Op het menu: smakelijke croques, vegetarische lekkernijen, overheerlijke desserts en uiteraard een fijne selectie bieren, verfrissende cocktails en homemade frisdranken. Zelf proeven? Bella Stella vind je aan de Groentenmarkt en is open van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, tijdens de Gentse Feesten (13 tot en met 22 juli).

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.