Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© SBS

De twee tortelduifjes leerden elkaar in het chateau kennen.

MEID, WAT GOED: Maxime Meiland heeft een lief

Jolien Meremans

Proost, want de familie Meiland heeft er een gezinslid bij! Maxime (24) heeft namelijk een lief aan de haak geslagen. Geen Franse charmeur, wel een van de cameramannen die instond voor het filmen van ‘Chateau Meiland’.


De geruchtenmolen draaide al sinds woensdag op volle toeren, want Maxime deelde toen op Instagram een familiefoto waarop we geen zes, maar zeven gezinsleden tellen. Opvallend: de jongste dochter van Erica en Martien staat achter de vreemde eend in de bijt en leunt wel heel dicht tegen hem aan. De reacties stroomden aan een razend snel tempo binnen, en de fervente fans waren er vrij zeker van dat Maxime van ’t straat is. Op die geruchten werd niet gereageerd, tot nu.

Nog een schoonzoon erbij


Ja, Maxime heeft een nieuwe vriend‘, geeft Martien toe aan RTL Boulevard. Wie die mysterieuze blonde jongen nu precies is? Leroy, een van de cameramannen die een tijdje op het chateau van de familie verbleef om er mee te werken aan het programma. ‘Hij heeft meegewerkt aan een teaser van “Chateau Meiland”. Ik had de vonk tussen de twee toen meteen opgemerkt. De eerste avond na de opnames zaten we te wijnen en toen zei hij tegen Erica: “Het is net alsof ik in een warm bad kom bij deze familie.” Nou, dat is natuurlijk leuk om te horen.’

Hoelang de twee tortelduifjes al een koppel vormen, is niet geweten. Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen, is dat Leroy met open armen werd ontvangen door de Meilandjes. ‘Het is echt een onwijs leuke jongen. Buiten dat hij er goed uitziet, is hij heel vriendelijk en gezellig. En hij past helemaal binnen onze familie. Ik vind het zó leuk voor Maxime. Het is haar eerste echte vriendje. Nog een schoonzoon erbij’, aldus Martien.

Eerder deze zomervakantie brachten de Meilandje ook al eens heugelijk nieuws. Ze kondigden toen aan dat onze noorderburen vanaf 31 augustus naar het vierde seizoen van ‘Chateau Meiland’ kunnen kijken en dat er elke week niet één, maar twee afleveringen zullen worden uitgezonden. Of dat ook bij ons het geval zal zijn, is nog niet geweten. Wij hopen alvast wel een glimp van Maximes nieuwe vlam te kunnen opvangen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '