Home celebs Louis Talpe is voor de allereerste keer papa geworden

Louis Talpe is voor de allereerste keer papa geworden

De kleine spruit kreeg een krachtige naam.

louis talpe
© vtm

Louis Talpe (39) en zijn vrouw Tiffany Ling-Vannerus (27) verwelkomden gisteren hun allereerste kindje. De acteur maakte het goede nieuws bekend met een schattige foto op Instagram.

Louis Talpe en zijn partner Tiffany zagen hun gezinnetje gisteren groter worden, want hun allereerste kindje kwam ter wereld. De acteur maakte begin dit jaar bekend dat hij voor de eerste keer papa zou worden. De acteur deed dit met een originele foto waarbij het koppel allebei op een paard zat met tussen hen een onbereden pony. Of de kleine spruit al onmiddellijk in het zadel zal springen, betwijfelen we, maar dat hij de in de voetsporen van de papa zal treden zijn we heel zeker, want het is een jongetje!

‘Mijn jongens, mijn wereld’

Het kindje kreeg van mama en papa een heel krachtige naam: Lion. Louis postte vandaag een eerste foto met zijn zoontje op Instagram en het schattige plaatje zal niemand onberoerd laten. Hij geeft het kleintje een vertederende kus op zijn hoofdje. ’16/07/2020 is de dag dat ik vader werd’, schrijf Louis onder het kiekje. ‘Tiffany deed het gedurende de hele zwangerschap geweldig en ze gaf gisterenavond laat leven aan ons zoontje. Woorden kunnen niet beschrijven hoe we ons nu voelen.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tiffany deelde dezelfde foto en schreef daarbij: ‘Mijn jongens, mijn wereld. Maak kennis met Lion Talpe.’ Het koppel maakte hun relatie Instagram official in de zomer van 2017. In mei 2019 gaven ze elkaar het jawoord en een paar maanden later stapten ze voor een tweede maal in het huwelijksbootje in Tiffany’s thuisland Zweden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat collega’s van Louis waaronder Kürt Rogiers, Vincent Banic, Leen Dendievel en Kato wensten de kersverse ouders al heel wat succes met deze nieuwe, spannende fase in hun leven.

Lees ook: