Home celebs Bab Buelens en Vincent Fierens stoppen onverwachts met de ochtendshow op Qmusic

Bab Buelens en Vincent Fierens stoppen onverwachts met de ochtendshow op Qmusic

Normaal gezien zou het vrolijke duo ons de hele zomer lang wakker maken.

bab buelens en vincent fierens
© Qmusic

Vincent Fierens en Bab Buelens namen deze zomer de plaats in van Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Inge De Vogelaere tijdens de populaire ochtendshow op Qmusic. Helaas komt er onverwacht na drie weken al een einde aan dit mooie liedje, en dat is te wijten aan Vincent.

Het is een traditie dat de vaste ochtendstemmen op de bekende radiozenders tijdens de zomervakantie eindelijk de kans krijgen om eens langer te slapen. Zo werden Sam De Bruyn, Wim Oosterlinck en Inge De Vogelaere vervangen door het vrolijke duo Vincent Fierens en Bab Buelens. Vincent is ondertussen al een oude rot in ‘t vak, want hij presenteert al enkele jaren op de populaire zender. Bab Buelens kreeg op 29 juni haar vuurdoop, maar wist alle luisteraars te betoveren met haar enthousiasme.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nieuw programma

Bab en Vincent zouden normaal de hele maand juli en augustus elke weekdag van de partij zijn van 6u tot 9u, maar daar steekt die laatste nu een stokje voor. Vincent gaat namelijk vanaf september samen met Sam De Bruyn het avondblok presenteren en de twee mannen moet dringend beginnen aan de voorbereidingen van hun nieuwe programma. ‘Je weet wat een ochtendritme met een mens doet’, vertelde Vincent gisteren op de radio. ‘Dat is niet combineerbaar met iets anders.’ Vandaar de vroegtijdige exit van zowel Vincent als Bab.

‘Ik heb me super geamuseerd’, vertelde Bab op Qmusic. ‘Ik heb er heel hard van genoten en ik heb veel bijgeleerd van Vincent.’ Ook Vincent genoot van zijn korte samenwerking met Bab. ‘Ik heb nog nooit zoveel complimenten voor een project gekregen als dit, allemaal dankzij Bab.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vanaf maandag 20 juli zullen de luisteraars wakker worden samen met radiopresentatrice Sarah Mylle. Hoe de ochtendshow er vanaf september zal uitzien op Qmusic, is nog even wachten, maar de Drie Musketiers moeten dus afscheid nemen van Sam.

Lees ook: