Home celebs Na Rupert Grint wordt ook deze ‘Harry Potter’-acteur voor de eerste keer...

Na Rupert Grint wordt ook deze ‘Harry Potter’-acteur voor de eerste keer papa

De volgende generatie Griffoendors is dus al verzekerd!

harry potter
© Warner Bros

Begin mei werd Rupert Grint aka Ron Wemel voor de eerste keer papa en het ziet ernaar uit dat de volgende generatie Griffoendors nu écht verzekerd is. Na Rupert verwacht namelijk ook zijn ex-collega Devon Murray, beter bekend als Simon Filister, zijn eerste kindje.

Het lijkt misschien nog niet zo lang geleden dat de ‘Harry Potter’-films ingeblikt werden, maar niets is minder waar. Alle acteurs uit de reeks zijn dan ook al lang volwassen en het zou ons dus niet moeten verbazen dat een deel van de cast ondertussen aan kinderen begint. Zo werden Rupert Grint (31) en zijn vriendin Georgia Groome (28) begin mei voor de eerste keer mama en papa van een dochtertje.

Volgende generatie Griffoendors

Nu, zo’n twee maanden later, maakte ook Devon Murray (31) bekend dat hij binnenkort een kindje krijgt met zijn vriendin Shannon McCaffrey. Devon speelde in de ‘Harry Potter’-films de rol van Simon Filister (Engels: Seamus Finnigan) en zat samen met Ron Wemel in Griffoendor. Hij had misschien een minder grote rol dan zijn collega Rupert Grint, maar er is geen enkele ‘Harry Potter’-fan die zijn gezicht vergeten kan zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De acteur maakte op Instagram bekend dat zijn vriendin in verwachting is. Zo deelde hij een foto waar onder meer een rompertje en een foto van hun echo te zien is. ‘Baby Murray – 14 januari 2021’, staat er verder nog te lezen onder de foto. Heel wat ‘Harry Potter’-acteurs stonden alvast te springen om hun oude maatje proficiat te wensen. Denk bijvoorbeeld maar aan Evanna Lynch (Luna Leeflang) en James Phelps (Fred Wemel). Scarlett Hefner die de rol van Patty Park speelde en zelf in verwachting is reageerde met ‘Proficiat, Dev!’ Zo leuk!’.

View this post on Instagram

Baby Murray – 14th of January 2021

A post shared by Devon Murray (@devonmurrayofficial) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: