Home celebs ‘Glee’-actrice Naya Rivera vermist na boottocht met haar zoontje

‘Glee’-actrice Naya Rivera vermist na boottocht met haar zoontje

Haar zoon Josey (4) stelt het goed, maar van de actrice zelf is voorlopig nog geen spoor.

naya rivera
© Getty

Naya Rivera die we voornamelijk kennen van haar rol als Santana Lopez uit de serie ‘Glee’ is vermist. De 33-jarige actrice verdween na een boottochtje met haar zoon Josey (4) op Lake Piru, een groot stuwmeer in Californië. Het zoontje van Rivera stelt het goed, maar van de actrice zelf is voorlopig nog geen spoor.

Ongeveer drie uur nadat Naya en haar zoontje vertrokken waren, werd de boot gespot door een derde partij. Ze zagen dat de zoon van de actrice lag te slapen aan boord. Vervolgens hebben ze de lokale politie verwittigd. Sindsdien wordt er met man en macht naar de ‘Glee’-actrice gezocht, maar voorlopig werd ze nog niet gevonden. De zoektocht, waarbij er zowel duikers als helikopters werden ingezet, werd bij het vallen van de avond ook onderbroken, maar deze zal de komende ochtend meteen hervat worden.

Reddingsvest aan boord gevonden

Volgens de autoriteiten zijn er verschillende aanwijzingen dat Rivera in het meer gegaan is. Haar zoontje Josey (4) vertelde dat hij samen met zijn mama gaan zwemmen is, maar dat enkel hij teruggekeerd is naar de boot. De jongen zelf had een reddingsvest aan. De vest van de 33-jarige actrice lag nog op de boot.

View this post on Instagram

just the two of us

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In een interview met de Amerikaanse media vertelde de politie alvast dat het niet evident is om een kind van vier te ondervragen. Ook over de omstandigheden van de verdwijning is momenteel nog niet veel bekend. ‘We weten niet hoe diep het water is op de plaats waar Rivera gaan zwemmen is en onder welke omstandigheden’, aldus Eric Buschow van het Ventura County Sherrif’s Office. Ze vermoeden dat het om een vreselijk ongeluk gaat en dat de kans bestaat dat de actrice verdronken is.

Demi Lovato en enkele ex-collega’s uit ‘Glee’ reageerden alvast op sociale media. Zo vroeg Demi aan haar volgers om te bidden dat Naya veilig en wel wordt teruggevonden. Ook Heather Morris (Brittany S. Pierce), Harry Shum (Mike Chang), Iqbal Theba (directeur Figgins) en Max Adler (David Karofsky) laten weten dat hun gedachten bij haar zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: