Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© YouTube @SBS6

Al verliep de gender reveal party niet helemaal zoals gepland.

Maxime Meiland (25) verklapt het geslacht van haar tweede kindje

Herlinde Matthys

Maxime Meiland (25) heeft natuurlijk al een dochtertje Claire dat we allemaal kennen uit ‘Chateau Meiland’. Met haar vriend Leroy verwacht ze nu een tweede kleine spruit. Ze hielden onlangs een gender reveal party om het geslacht van de baby te ontdekken.


Een tijdje geleden dachten we dat Maxime het geslacht van haar baby per ongeluk verklapte in een interview met het Nederlandse programma ‘Shownieuws’. Ze zei toen namelijk dat Leroy en zij het moeilijk vinden om een naam voor een meisje te bedenken. Wil dat zeggen dat het zeker is dat ze een dochtertje verwachten? Of weten ze het geslacht ook zelf niet en zitten ze al op dezelfde lijn voor een jongensnaam, maar nog niet voor een meisjesnaam? We moeten niet langer in spanning wachten, want Maxime hield onlangs een gender reveal party.

Chaos


Zij, Leroy, haar ouders Martien en Erica, haar schoonouders én dochtertje Claire wisten nog van niks. Ze lieten bij een bakker speciaal een taart maken met een roze vulling indien het een meisje is en een blauwe vulling voor een jongetje. Het zouden natuurlijk de Meilandjes niet zijn als er niet wat chaos was voor de grote bekendmaking. Dit werd deze keer veroorzaakt door het center piece: de taart!

Die was niet helemaal zoals Maxime gehoopt had. ‘Het lijkt wel een taart voor een koppel dat vijftig jaar getrouwd is’, zei Martien waarmee hij nog wat extra olie op het vuur gooide. De grote slagroomtaart met stukjes fruit op deed ons inderdaad ook een beetje denken aan een pensioenfeest of de tachtigste verjaardag van onze oma, maar het is natuurlijk de binnenkant die telt. Letterlijk, want die verklapt het geslacht van het ongeboren kindje!

Misbaksel en gokken maar


Gelukkig sloeg het decoteam bestaande uit Martien en Montana de handen in elkaar en toverden ze het misbaksel om tot taart die een gender reveal meer dan waard was. Het fruit werd geloodst en vervangen door roze en blauwe hagelslag (hoe kan het ook anders in Nederland). Ze wisten het dessert te pimpen tot een echt meesterwerk en zo het feestje te redden.

Voor Leroy en Maxime samen de taart aansneden, vroegen ze nog even snel aan iedereen om een gokje te doen naar het geslacht. Erica en Montana dachten dat het een jongetje is en Martien en kleine Claire neigden eerder naar een meisje. De mama en papa zelf hadden ook een verschillend voorgevoel. Zo dacht Leroy dat het een jongen was en Maxime was 100 % zeker dat er een meisje in haar buik aan het groeien is.

Moment suprême


Dan was het eindelijk het moment suprême: het eerste stukje werd gesneden en de vulling had een roze kleur! Er komt dus opnieuw een meisje bij de Meilandclan. Wat volgde waren veel blije gezichten, traantjes van geluk en nog meer knuffels. ‘Zo’n bijzonder moment’, aldus Martien. Mama Maxime en papa Leroy zijn ook ontzettend blij. ‘Zo leuk’, aldus het koppel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '