Home celebs Mol Elisabet kondigt zwangerschap aan met geniaal filmpje

Mol Elisabet kondigt zwangerschap aan met geniaal filmpje

De video is volledig in de stijl van het populaire programma.

mol elisabet zwanger
© Play4

Elisabet (35) speelde twee jaar geleden de sluwe saboteur in ‘De Mol’. De dokteres kondigde zopas aan dat ze opnieuw mama wordt. Ze deed dat met een filmpje dat volledig gebaseerd is op het populaire programma.

Elisabet Haesevoets kreeg in de editie van ‘De Mol‘ in 2019 de aartsmoeilijke opdracht om zonder enige voorbereiding de saboteur van dienst te spelen. Er was in de eerste aflevering in Vietnam namelijk nog geen Mol gekozen. Drie kandidaten kregen toen op een scherm de boodschap ‘Jij wordt misschien de mol’ te zien. Elisabet hield zich superkalm en werd uiteindelijk de uitverkorene. Ze vervulde die rol met verve en zette wekenlang duizenden kijkers op het verkeerde been.

Speciaal scherm

De arts heeft twee schattige zoontjes Oscar (4,5) en Nathan (3), en ze kondigde zopas aan dat ze opnieuw mama wordt! Dit deed ze op een speciale manier. Ze liet een geniaal filmpje in elkaar boksen met enkele fragmenten uit ‘De Mol’-afleveringen waarin zij meedeed. ‘Deze keer een wel heel speciaal scherm’, schrijft ze als onderschrift bij de video. ‘Bekijk deze video tot het einde en ontmasker ons geheim.’

We zien hoe ze opnieuw zoals in die eerste aflevering een boodschap te zien krijgt op een scherm, maar deze keer staat er: jij wordt opnieuw mama. ‘Ik ben tevreden en ik had het wel verwacht’, horen we Elisabet vervolgens zeggen tegen Gilles De Coster.

Molletje

Elisabet verklapt ook al wat het geslacht is van haar ongeboren kindje. Na twee jongens, verwacht ze nu samen met haar man Michaël een meisje. Ze is uitgerekend voor dit najaar, meer bepaald oktober. De kleine spruit heeft alleszins al een bijnaam gekregen van de trotse ouders: ‘het molletje’.

Nog meer babynieuws: