Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dochter Dusty Rose vierde in september haar eerste verjaardag.

CUTE: Maroon 5-zanger Adam Levine onthult geslacht tweede kindje op de schoot bij Ellen DeGeneres

‘Ik wil wel honderd baby’s’, wist Adam Levine gisteren in Ellen DeGeneres‘ talkshow te vertellen. Voorlopig staat de teller op een, maar daar komt binnenkort verandering in. Behati Prinsloo, de echtgenote van de Maroon 5-zanger is namelijk zwanger van hun tweede kindje. Een meisje, zo onthulde Levine.


‘Het is een meisje. We krijgen opnieuw een meisje’, aldus een trotse Adam Levine gisteren op de schoot bij Ellen DeGeneres. De 38-jarige frontman van Maroon 5 en zijn echtgenote, het Namibische topmodel Behati Prinsloo (28), werden op 21 september vorig jaar voor het eerst ouders van dochter Dusty Rose.

De unieke naam van de intussen 1-jarige peuter werd hen ingefluisterd door niemand minder dan Ellen DeGeneres. De talkshowhost wilde tijdens het interview met Levine dan ook graag weten of ze opnieuw de naam van zijn kindje mocht bedenken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Prinsloo, die ondertussen zeven maanden zwanger is, kondigde haar tweede zwangerschap aan op Instagram, zo’n week voor de verjaardag van Dusty Rose.

Levine en het Victoria’s Secret-model leerden elkaar kennen in mei 2012 en trouwden twee jaar later in Mexico. 

Ook deze celebs doen aan gezinsuitbreiding: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '