Home celebs ZIEN: Kate Middleton verschijnt voor het eerst in het openbaar sinds zwangerschapsaankondiging

ZIEN: Kate Middleton verschijnt voor het eerst in het openbaar sinds zwangerschapsaankondiging

En haar babybuikje is té schattig!

Kate Middleton (35) verscheen gisteren voor het eerst in het openbaar sinds het Britse hof haar derde zwangerschap bekendmaakte begin september. De toekomstige koningin woonde samen met echtgenoot prins William (35) en schoonbroer prins Harry (33) een receptie bij in Buckingham Palace ter ere van World Mental Health Day.

Net als bij haar twee voorgaande zwangerschappen heeft Middleton (35) ook nu weer te kampen met ‘hyperemesis gravidarum‘, een aandoening die kan optreden bij de zwangerschap en gepaard gaat met hevige misselijkheid en braken.

Daardoor woont de toekomstige prinses nog maar zelden officiële evenementen bij. Het was dus een grote verrassing om haar gisterenavond in Buckingham Palace te zien. Samen met prins William (35) en zijn broer Harry (33) was ze te gast op een receptie in het kader van World Mental Health Day.

Op bovenstaande foto is Kates babybuikje zo goed als onbestaande, maar in profiel zie je toch al iets meer. Wanneer de mama van George (4) en Charlotte (2) is uitgerekend, is niet geweten.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.