Home celebs BABYNIEUWS: Chiara Ferragni is zwanger van haar eerste kindje

BABYNIEUWS: Chiara Ferragni is zwanger van haar eerste kindje

De blogster en haar verloofde Fedez delen het nieuws via een foto op Instagram.

© Instagram: @chiaraferragni

Chiara Ferragni, oprichtster van The Blonde Salad en ongetwijfeld de meest succesvolle modeblogster ter wereld, verwacht haar eerste kindje. De Italiaanse schone deelde het nieuws – uiteraard – via een Instagramfoto samen met haar verloofde, rapper Fedez.

‘Hey jongens.. We worden binnenkort ouders 👶🏼 Ik ben 5 maanden zwanger nu en kan niet wachten om baby raviolo te ontmoeten 👪 Life is beautiful’, leest het bijschrift onder de schattige foto waarop Chiara en Fedez glunderend in elkaars armen liggen.

Speciaal voor de zwangerschapsaankondiging draagt de blogster een roze tiara met ‘mother to be’ en Fedez een zwarte pet met opschrift ‘Daddy’.

Het is niet de eerste keer dat het koppel ons verrast met groot nieuws op privévlak. Ook hun verloving op 7 mei kwam geheel onverwacht. Toen maakte Fedez gebruik van Chiara’s 30ste verjaardagsfeestje om een aanzoek te doen. Voor de ogen van duizenden fans en al haar vrienden en familie ging de 28-jarige rapper op zijn knie.

💍❤

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Hij schreef zelfs een liedje speciaal voor het aanzoek, hoe heerlijk romantisch! We wensen het koppel heel veel geluk toe en twijfelen er niet aan dat hun kleine ‘raviolo’ (dat is Chiara’s koosnaampje voor Fedez) de meest fashionable baby ooit wordt!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.