Home celebs CUTE: Jessica Alba onthulde zonet het geslacht van haar baby

CUTE: Jessica Alba onthulde zonet het geslacht van haar baby

De 36-jarige actrice is al mama van twee dochters van 9 en 6.

Jessica Alba (36) kondigde in juli op Instagram aan dat ze opnieuw zwanger was. Gisteren maakte ze van hetzelfde socialemediaplatform gebruik om het geslacht van haar derde kindje te onthullen.

‘Hier gaan we weer!’, schreef Alba in juli bij de Instagramfoto waarmee ze haar derde zwangerschap aankondigde. De 36-jarige actrice, bekend van ‘Fantastic Four‘ en ‘Valentine’s Day‘, zei zich ‘gezegend’ te voelen met de komst van een derde kindje.

‘Ik kan niet wachten om hem te verwennen!’

Gisteren onthulde Alba op Instagram aan de hand van een grote doos gevuld met blauwe ballonnen en slingers dat ze een jongetje verwacht. ‘Ik kan niet wachten om hem te verwennen!’, schreef ze bij de foto.

‘Unieke naam bestaande uit twee lettergrepen en beginnend met een H’

De Amerikaanse ster met Mexicaanse roots en haar echtgenoot en producer Cash Warren (38) zijn al de trotse ouders van dochters Honor Marie (9) en Haven Garner (6). Alba en Warren ontmoetten elkaar in 2004 op de set van ‘Fantastic Four’ in 2004 en gaven elkaar vier jaar later hun jawoord in Los Angeles.

Over de naam van hun zoontje zijn de actrice en haar man nog niet helemaal uit. ‘Mijn echtgenoot heet Cash, dat is zijn echte naam. Dus onze kinderen moesten ook unieke namen hebben’, zei Alba in augustus toen ze te gast was bij ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon‘.

De andere vereisten voor de naam van de nieuwe baby? ‘Hij moet uit twee lettergrepen bestaan, een bestaand woord zijn en mag niet te vreemd zijn. En hij moet beginnen met een H!’

Ook deze celebs verwachten binnenkort een baby: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.