https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Binnenkort zijn ze met drie

Marie Vinck over haar zwangerschap: ‘Ik heb geen idee waar ik aan begin’

Marie Vinck en haar vriend Stef Aerts – Callboy Wesley – verwachten in maart hun allereerste kindje. De actrice is een stralende mama is spe en loopt echt op wolkjes. 'Alles gaat goed met mij, ik ben eigenlijk nog nooit misselijk geweest.'

Wacht even… Nog nooit misselijk geweest?! Wauw, dat is iets waar veel mama's jaloers op zijn. Marie Vinck heeft enorm veel zin in het moederschap. 'Ik heb geen idee waar ik aan begin, maar dat weet niemand. Het is een sprong in het onbekende en daar heb ik héél veel zin in', vertelt de actrice. 

 

Ik vind het best wel spannend. 

 

Werkleven

 

De actrice staat even niet meer op de set, maar ze is nog volop bezig met de voorbereidingen van enkele theatervoorstellingen van FC Bergman. 'Ik probeer het wat rustig aan te doen, maar dat lukt niet altijd.' 

 

Vanaf 15 maart speelt de nieuwe Vlaamse film 'Sprakeloos' in de bioscoop. 'Tijdens die opnames was ik al zwanger, maar dat zal niet te zien zijn.' Voor de film werkte Marie samen met haar mama, regisseur Hilde Van Mieghem. Zij wordt voor de eerste keer oma. Spannend! 

 

Marie en Stef zijn al zeven jaar gelukkig samen. 'Het geslacht van onze baby kennen we al, maar dat houden we voorlopig nog geheim.' Onze champagneflessen staan al koud, Marie! 

 

Bron: Story

 

Ook deze bekenheden verwachten een kleine spruit:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten