Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @seandhondt

'Je bent een krak mama!'

Mama Sean Dhondt laat allereerste tattoo zetten door schoondochter

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Sean Dhondt plaatste afgelopen weekend een zalige foto online. Zijn mama liet haar allereerste tattoo zetten en dat door niemand minder dan Sean zijn vrouw.


Presentator en zanger Sean Dhondt sprong afgelopen weekend binnen in de tattooshop. Hij houdt ontzettend veel van tatoeages, maar dit keer was het niet om een nieuw exemplaar toe te voegen aan zijn eigen collectie. Niet hijzelf, maar zijn mama nam plaats op de bank.

In tegenstelling tot haar zoon was Christel haar huid nog volledig inktvrij. Daar bracht ze verandering in. Ze liet haar allereerste tattoo zetten op haar linkervoet en koos voor de silhouet van een vlinder. Dat op zich is al een speciaal moment, iedereen herinnert zich hun eerste tattoo. Wat alles nog een tikkeltje magischer maakte, was dat Allison de eer had om de tekening te vereeuwigen op haar lichaam. Zij is de vrouw van Sean en dus de schoondochter van Christel.

‘Je bent een krak’


Christel onderging alles met een grote glimlach op haar gezicht, zo moeder zo zoon, en Sean was supertrots op zijn mama én de tattoo artist van dienst. ‘De schattigste ter wereld: mijn mama, laat haar eerste tattoo zetten bij mijn supergetalenteerde vrouw Allison’, schreef zoonlief bij de foto op zijn Instagrampagina. ‘Je bent een krak mama!’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '