Home celebs ZIEN: Sean Dhondt toont nieuwe tattoo

ZIEN: Sean Dhondt toont nieuwe tattoo

De tekening is enorm groot en staat op een heel pijnlijke plaats.

Instagram @seandhondt

Sean Dhondt die momenteel coach is in ‘The Voice Kids’ liet onlangs een nieuwe tatoeage zetten. Hij koos voor het skelet van een immens grote mammoet op zijn knie. Auwtsch!

Het is niet de allereerste tattoo voor Sean Dhondt. De zanger en presentator heeft al heel wat inkt op zijn lichaam staan. Dit keer koos hij een uiterst pijnlijke plaats: zijn knie! Tattoo artist Piotr Polak had de eer om de tekening te plaatsen. Sean koos voor het skelet van een grote mammoet. De kop staat op zijn knieschijf en de slagtanden lopen over zijn scheenbeen.

Drie sessies

Het geheel ziet er heel donker en duister uit, wat compleet in tegenstelling staat met zijn warme persoonlijkheid en sympathieke uitstraling. Er waren drie lange sessies nodig om het geheel af te werken. ‘Blij dat het erop zit’, lachte Sean op zijn sociale media.

Piotr is alleszins trots op het resultaat. ‘Dankje maat’, schrijft de tatoeëerder op Instagram. ‘Het was plezant.’ Sean vond het op het moment zelf net iets minder tof. ‘Pijn zit enkel in je hoofd, yeah right’, schreef hij al lachend onder een foto van zijn pijnlijke grimas.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.