Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @seandhondt

De tekening is enorm groot en staat op een heel pijnlijke plaats.

ZIEN: Sean Dhondt toont nieuwe tattoo

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Sean Dhondt die momenteel coach is in ‘The Voice Kids’ liet onlangs een nieuwe tatoeage zetten. Hij koos voor het skelet van een immens grote mammoet op zijn knie. Auwtsch!


Het is niet de allereerste tattoo voor Sean Dhondt. De zanger en presentator heeft al heel wat inkt op zijn lichaam staan. Dit keer koos hij een uiterst pijnlijke plaats: zijn knie! Tattoo artist Piotr Polak had de eer om de tekening te plaatsen. Sean koos voor het skelet van een grote mammoet. De kop staat op zijn knieschijf en de slagtanden lopen over zijn scheenbeen.

Drie sessies


Het geheel ziet er heel donker en duister uit, wat compleet in tegenstelling staat met zijn warme persoonlijkheid en sympathieke uitstraling. Er waren drie lange sessies nodig om het geheel af te werken. ‘Blij dat het erop zit’, lachte Sean op zijn sociale media.

Piotr is alleszins trots op het resultaat. ‘Dankje maat’, schrijft de tatoeëerder op Instagram. ‘Het was plezant.’ Sean vond het op het moment zelf net iets minder tof. ‘Pijn zit enkel in je hoofd, yeah right’, schreef hij al lachend onder een foto van zijn pijnlijke grimas.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '