Home celebs ZIEN: Ian Thomas laat geblinddoekt een verrassingstattoo zetten

ZIEN: Ian Thomas laat geblinddoekt een verrassingstattoo zetten

Gert Verhulst en James Cooke kozen het ontwerp zonder inspraak van de zanger.

Instagram @ianthomas

Ian Thomas is een grote fan van tatoeages. Gert Verhulst en James Cooke mochten het ontwerp van zijn nieuwste exemplaar kiezen, en de zanger liet die tekening geblinddoekt zetten op zijn linkerarm.

De meeste mensen denken lang na voor ze een tatoeage laten vereeuwigen op hun lichaam, dat kan niet gezegd worden van Ian Thomas gisteren. De jonge zanger is deze week te gast op de boot bij Gert Verhulst en James Cooke. De twee presentatoren houden wel van een goeie stunt tijdens hun talkshow ‘Gert Late Night’, dus besloten ze Ian, die gek is op tatoeages, een verrassingstattoo te geven.

Het is niet de eerste inkt voor Ian, want zijn lichaam is al versierd door een aantal tekeningen. Het was wel de eerste die hij liet zetten zonder ze zelfs nog maar gezien te hebben. Zijn lot lag volledig in de handen van Gert en James. Zij kozen het ontwerp, en tijdens het tatoeëren moest Ian een blinddoek dragen. Pas ‘s avonds onthulden de presentatoren wat er voortaan voor de rest van zijn leven op de achterkant van zijn linkerarm zal prijken.

Samson en Gert

Tijdens het filmpje toonden ze een zogezegde glimp van wat het zou worden: een hartje met daarin Samson en Gert. Ian werd een beetje bleker, maar geloofde niet dat ze hem dát zouden aandoen. Ook tijdens het zetten was hij enorm nerveus. ‘Vinden jullie het echt een mooie tatoeage?’ vroeg-ie aan James en Gert. ‘We gaan toch niet iets op iemands lijf zetten waarvan we denken: amai, moet die mens daar de rest van zijn leven mee voort.’ Toch was de zanger er nog steeds niet helemaal gerust in.

Benieuwd wat het uiteindelijk is geworden? Bekijk dan zeker het filmpje hieronder. We kunnen al een tipje van de sluier oplichten: het is een hemels mooie tattoo, en dat mag je letterlijk nemen.


Lees ook: