Home Lifestyle Televisie LOL: Gert Verhulst en James Cooke bleven 24u lang wakker om BV’s...

LOL: Gert Verhulst en James Cooke bleven 24u lang wakker om BV’s uit hun bed te bellen

'Wat doen jullie om 2 uur 's nachts aan mijn deur? Jullie zijn zat of wat?', aldus Karen Damen.

VIER

Vierentwintig uur lang wakker blijven, kunnen James Cooke (33) en Gert Verhulst (50) dat? Het olijke duo bekend van het tv-programma ‘Gert Late Night‘ op VIER gingen afgelopen nacht de uitdaging aan. Hun escapades waren live te volgen op de website van VIER en YouTube.

Verhulst en Cooke startten hun experiment met een rondje verstoppertje en beantwoordden vervolgens enkele vragen die nieuwsgierige fans via Instagram instuurden.

Na een tijdje begon het duo zich te vervelen en vonden Gert en James er niet beter op dan hun BV-vrienden een bezoekje te brengen. Karen Damen was als eerste aan de beurt, maar die was not amused. ‘Wat doen jullie om 2 uur ‘s nachts aan mijn deur? Jullie zijn zat of wat?’, aldus het ex-K3’tje.

Jani Kazaltzis, bij wie de 50-jarige Studio 100-baas en zijn 33-jarige compagnon een uur later binnenvielen, verklaarden de twee voor gek maar bood hen alsnog koffie aan. Het derde slachtoffer was Kobe Ilsen maar die gaf niet thuis.

Ontbijten met Peter

Eenmaal terug op de boot wilden Gert en James ook hun bootgast Peter Van de Veire in het ootje nemen, maar de radiopresentator zat om 3.40 uur al rustig te ontbijten aangezien zijn ochtendshow op MNM om 6 uur van start gaat. Ian Thomas, ook te gast op Gerts boot, zag zijn helaas wél slaap verstoord door het duo.

Benieuwd wat James en Gert nog allemaal uitstaken? Ontdek het volledige relaas van hun wilde nacht in onderstaande video.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: