Home celebs KIPPENVEL: Sean Dhondt zingt liedje voor ouders van overleden Zara

KIPPENVEL: Sean Dhondt zingt liedje voor ouders van overleden Zara

'Ze was een prachtdochter.'

© qmusic

Sean Dhondt bracht deze ochtend een pakkend eerbetoon aan de overleden Zara (13). Hij zong haar lievelingsliedje voor haar ouders en zus. Kippenvel.

Sean Dhondt en Maureen Vanherberghen trekken in het teken van Rode Neuzen Dag het hele land rond om liedjes te zingen voor mensen die een bijzondere link hebben met het initiatief dat jongeren wil helpen die met psychische problemen kampen. Vandaag waren ze op bezoek bij de ouders van Zara. Het dertienjarige meisje verongelukte begin dit jaar op enkele meters van haar huis in Meeuwen.

Zara was enorm begaan met de Rode Neuzen Dag en daarom zamelden haar ouders dit jaar geld in voor de actie. ‘Zara was iemand die altijd voor anderen opkwam’, aldus de mama. ‘Ze had het zelf niet altijd gemakkelijk in het leven. Ze was graag gezien en ze was een prachtdochter.’ Als eerbetoon aan Zara en om haar ouders en zus een hart onder de riem te steken en te bedanken, zong Sean bij hun thuis haar lievelingsliedje ‘Too Good At Goodbyes’ van Sam Smith.

Zakdoek bij de hand

Zara was zelf ook enorm muzikaal en ze had zich ingeschreven voor het VTM-programma ‘The Voice Kids’. Ze was geselecteerd voor de Blind Auditions en ze zou haar grote droom werkelijkheid laten worden, maar helaas raakte ze daar nooit. Als coach bij ‘The Voice Kids’ was Sean dan ook de geknipte man om haar favoriete nummer live te brengen. ‘We hebben ‘Too Good At Goodbyes’ ook op haar begrafenis gespeeld’, vertelde de mama.

Qmusic deelde het pakkende filmpje op hun YouTube-kanaal. Sean zijn rauwe stem in combinatie met triestige tekst en geëmotioneerde ouders zorgt ervoor dat je sowieso naar een zakdoek zal moeten grijpen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: