Home celebs Jessie J (30) onthult tijdens optreden dat ze geen kinderen kan krijgen

Jessie J (30) onthult tijdens optreden dat ze geen kinderen kan krijgen

De zangeres kreeg het nieuws vier jaar geleden te horen.

Jessie J
Photonews

Afgelopen dinsdag stond Jessie J op het podium in de Londense Royal Albert Hall en deelde ze iets heel persoonlijks met al haar fans. Ze vertelde tijdens haar concert namelijk dat ze vier jaar geleden ontdekte dat ze geen kinderen kan krijgen.

‘Vier jaar geleden hebben ze me verteld dat ik geen kinderen kan krijgen’, klonk het door de microfoon. ‘En het is oké. Ik zal kinderen krijgen, geloof me. Toen ik het nieuws van mijn dokter kreeg, kon ik het echt niet geloven’, aldus Jessie J.

View this post on Instagram

Personal #motherhood

A post shared by Luke (@luk3ja) on

‘Four Letter Word’

Vervolgens vertelde de zangeres waarom ze besloot via haar muziek te praten over haar vruchtbaarheidsproblemen. Zo heeft ze namelijk het prachtige nummer ‘Four Letter Word’ geschreven over haar persoonlijke struggle. ‘Try to be patient / Real love will save me / God knows I’m waiting / To be a mother’, klinkt het in de tekst.

Jessie J legde tijdens haar concert uit dat ze het nummer voor zichzelf geschreven heeft, niet omdat ze op zoek is naar medelijden. ‘Ik heb deze song in een moment van pijn en droefheid geschreven, maar ik wilde mezelf en anderen ook een soort van vreugde geven. Zo hebben vrouwen en mannen die hetzelfde meemaken, iets om naar te luisteren op een moment dat ze het moeilijk hebben’.

Steun voor anderen

Volgens de Britse krant Metro wil Jessie J anderen op die manier laten weten dat ze niet alleen zijn. ‘Weet dat je niet alleen bent met je pijn en dat ik aan je denk als ik dit nummer zing’, aldus de zangeres. Haar boodschap heeft alvast veel mensen geraakt, onder wie haar vriend Channing Tatum. De twee zijn sinds kort aan het daten en ook hij was afgelopen dinsdag aanwezig op haar concert. Op Instagram deelde hij een foto van het optreden met als onderschrift: ‘Deze vrouw heeft net haar hart uitgestort op het podium van de Royal Albert Hall. Iedereen die aanwezig was, was getuige van iets heel speciaals. Wow.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.