Home celebs YES: Jessie J brengt vrijdag een nieuw nummer uit

YES: Jessie J brengt vrijdag een nieuw nummer uit

Wij hebben een flauw vermoeden dat de song ons nieuwe lijflied gaat worden.

Jessie J
Instagram: jessiej

Fans van Jessie J kunnen vrijdag 6 oktober maar beter in hun agenda schrijven. Dan lanceert de zangeres namelijk haar langverwachte single ‘Not My Ex’, maar gelukkig kunnen we nu al naar een kleine preview luisteren. Sounds good!

Not My Ex’ is het tweede nummer van haar opkomende album ‘R.O.S.E.’. De single gaat over hoe je relatieproblemen uit het verleden meeneemt in nieuwe romances en wij hebben zo’n flauw vermoeden dat deze song binnenkort ons nieuwe lijflied gaat worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is bovendien al twee jaar geleden dat Jessie J haar album ‘Sweet Talker’ uitbracht. ‘Het was tijd om mijn leven eens te herbekijken zowel op professioneel als op privévlak. Was ik gelukkig? Had ik al genoeg bereikt? Tijdens de twee jaar dat ik te gast was bij ‘The Voice’ in Australië kreeg ik te kampen met enkele gezondheidsproblemen. Ik ben nog niet klaar om erover te praten, maar het was iets dat ik als vrouw zijnde moest aanpakken’, aldus Jessie J in een interview met Billboard.

‘Verder heb ik ook mijn grootouders verloren en had ik geen tijd om te rouwen. Het moeilijkste aan een artiest zijn, is dat je je moet blootgeven om andere mensen te helpen, maar dat je vaak zelf geen tijd hebt om je eigen problemen aan te pakken’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De Britse zangeres heeft de eerste single van haar album R.O.S.E. (Realisations, Obessions, Sex and Empowerment) vorige maand voorgesteld en nu maakt ze zich klaar voor een intieme concertenreeks. Het feit dat ze België vergeten is, zullen we voor een keer door de vingers zien, maar dan willen we volgende keer wel een plaatsje op de eerste rij. Afgesproken, Jessie?

Lees ook: