Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: andrew_greenbum

F.I.P (float in peace).

LOL: deze opblaasbare luchtmatras is wel heel opmerkelijk

Opblaasbare luchtmatrassen zijn er in alle vormen en maten, maar wie dacht dat hij ondertussen alles al wel gezien had, heeft het grondig mis. Er is namelijk een felroze matras in de vorm van een doodskist komen bovendrijven (pun intended) en wij weten niet of we het geniaal of gruwelijk moeten vinden.


Als we naar het strand gaan, nemen we standaard onze favoriete luchtmatras mee. Alleen: nu de zon heel wat overuren klopt, is de kans op verbranden een stuk groter, zeker als je op het water ligt te dobberen, waar geen millimeter schaduw te bespeuren valt.

Maar nu hebben Andrew Greenbaum en Ian Felton een oplossing gevonden. Het duo heeft namelijk een luchtmatras in de vorm van een doodskist ontworpen, een creatie waar ze drie jaar aan gewerkt hebben. Wel is het item momenteel nog niet te koop. Ze zijn namelijk nog op zoek naar enkele sponsors om hun project te realiseren.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat denken jullie? Ideaal om je even voor de zon te verstoppen terwijl je op het water dobbert (wel oppassen dat je niet afdrijft!) of vinden jullie het toch een tikkeltje te luguber?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '