Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Tsuni/Tsuni/Photo News

'Het spijt me.'

LIEF: Freddie uit ‘iCarly’ reageert na vijf jaar op een brief van een fan

Geef maar toe: jij keek vijf jaar geleden met veel plezier naar iCarly op Nickelodeon. En je was zeker niet alleen. Ook Taylor Nguyen zat elke avond aan haar televisiescherm gekluisterd. Ze was zelfs zo’n grote fan dat ze een brief naar computernerd Freddie had geschreven. Helaas kreeg ze nooit een antwoord. Tot nu.


Taylor was echt een gigantische fan van ‘iCarly‘. Toen ze in het zesde leerjaar zat, was ze zelfs stiekem verliefd op acteur Nathan Kress, beter bekend als geek Freddie Benson. Omdat ze zo graag een handtekening van hem wou, nam ze er pen en papier bij. Tay hoopte op een antwoord van hem, maar er verscheen helaas niets in de brievenbus.

Dreams can come true


Ondertussen zijn we vijf jaar verder en guess what?! Eindelijk komt de droom van Tay uit! Nathan was haar brief helemaal uit het oog verloren en dat vond hij een grote schande. Daarom stuurde hij zijn handtekening én een handgeschreven kaartje naar Tay.

https://twitter.com/TaylorNguyenXo/status/878476732084486144

 

Wat een schatje, die Nathan. En als kers op de taart stuurde hij zijn verontschuldigen nog eens op via Twitter. Cuuuute!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '