Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga Image

Is de vriendschap voorbij?

Lesley-Ann Poppe is boos op Tanja Dexters

Tanja Dexters en Lesley-Ann Poppe zijn twee handen op één buik. Of moeten we 'waren twee handen op één buik' zeggen? Want Tanja wordt het nieuwe gezicht van de Schoonheidsschool, de zaak van de ex van Lesley-Ann. 'Sinds de breuk met Miguel is Tanja precies op de dool.'

De Schoonheidsschool in Antwerpen was ooit van Lesley-Ann Poppe en Benjamin Ruyters. Maar het koppel ging uit elkaar en dat was meteen ook het einde van hun professionele samenwerking.

 

Benjamin stond er dus alleen voor en ging op zoek naar een nieuw gezicht voor zijn Schoonheidsschool. En zo komt Tanja Dexters in het verhaal. 

 

Tanja: Het is een puur zakelijke beslissing. Lesley-Ann zal dit wel snappen.

 

Het modelabel van Tanja zal te vinden zijn in de Schoonheidsschool en ze zal advies geven aan docenten én studenten. Kortom: Tanja gaat dus werken voor de concurrentie.

 

Geen vriendinnen meer

 

'Sinds de breuk met Miguel is Tanja precies op de dool. Maar ik ga daar nu niet wakker van liggen. Daar heb ik geen tijd voor', vertelt een hoogzwangere Lesley-Ann. 

 

Lesley-Ann: We zijn in elk geval geen vriendinnen meer. Tanja hoopt gewoon dat mensen niet gaan zeggen dat ze me een mes in de rug heeft gestoken. Dat ze hun plan trekken! 

 

Lesley-Ann startte na de breuk met Benjamin de Beauty Academy op en dat draait supergoed. Ze heeft zelfs het opleidingsaanbod uitgebreid en binnenkort start ze met een nieuw opleidingscentrum waar studenten van thuis uit de opleiding kunnen volgen. 

 

Lees ook:

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '