https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews / Pieter-Jan Vanstockstraeten

Oeps.

Kritiek rond tweet Karen Damen: ‘Die mensen mogen ze één voor één afknallen’

Iedereen heeft de schokkende beelden van varkens in het slachthuis in Tielt gisteren ongetwijfeld gezien. En zoals menig Belg had ook Karen Damen daar een ongezouten mening over, die ze deelde op Twitter. Maar dat werd haar niet door iedereen in dank afgenomen.

'Die mensen mogen ze één voor één afknallen nadat ze eerst exact hetzelfde als hun slachtoffers hebben moeten ondergaan', deelde Karen Damen op Twitter. En hoewel sommige fans hun grote idool steunden, kon Karens uitspraak toch op veel kritiek rekenen. 'Dat je verontwaardigd bent, is oké. Dat je daarvoor je eigen menswaardigheid overboord gooit, niet. Oproepen tot moord is erover', klinkt het bij Carlos Delorge.

 

'Overdrijft u niet een klein, klein beetje? Afknallen, Bestraffen, dat wel. En misschien eens nadenken over onze maatschappij', reageert @DenDistel. En: 'Ongeacht het feit dat het ronduit vreselijk is wat in Tielt aan de hand is, getuigen dergelijke uitspraken van geen enkel niveau', laat Jani Van Landschoot weten.

 

 

Ondertussen is het slachthuis zijn vergunning kwijt, verbraken Delhaize en Colruyt het contract en komt er wellicht snel een klacht bij het parket.

 

Bron: HLN

 

Lees ook:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content